Hungry Heart Café

ENDELIG! Kaféen vi har ventet på har åpnet!!

Torsdag var det vernissage på Hungry Heart Café og for en stemning. For en gjeng. For en deilig mat. For en atmosfære. For et interiør. For en kaffe. For noen impulser.

Nå skal vi nyte hvert sekund i gamle passagen i Larvik. Larviksfolket har vært utsultet på kafélivet de siste årene. Det har ikke vært et eneste kult sted å drikke kaffen og nå kan vi endelig også spise noe annet en «Majas-baguette» eller «Jensen-bolle». Ikke no vondt om hverken Majas eller Jensen, men sorry!…

Jeg foretrekker foccacia´n til Ingunn og økologisk Røros melk i kaffe´n. Og for meg så er interiøret også en fryd og jeg kan hente masse impulser og la kreativiteten blomstre i de herligste lokaler. Og når mye av interiøret er hentet fra vakre Rått & Sanselig så blir dette en stor opptur hele veien.

Jeg er så glad og takknemlig for at byen vår har slike sterke fine folk som velger å bruke sin energi til å gi sine medborgere et slikt sted.

Takk til Tone som må være et av våre nydeligste sjeler… og takk til beste Hege som gir oss en service og en kaffe som fryder! Og ikke minst alle dere andre som også er med på total opplevelsen som til nå har vært tipp topp. Det er en livsstil å leve med god mat, god helse, god energi, god trening og det gjør at jeg velger SMILET. Ta turen til Hungry Heart Café og nyt en rolig stund med nydelig smoothie og herlig atmosfære.

Jeg vet ihvertfall hvor jeg skal ha litt «hjemmekontor» fremover.

 

Kommenter gjerne...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s