Vakker i september!

KUNDEMØTE PÅ BJØNNES/KAUPANG!

Kundemøte

Det vakreste med å være frilanser er at dagene aldri er like og mine stier går i alle retninger. Tenk å få jobbe med vakre kunder med et helt spesielt glimt i øyet på vakre Bjønnes. En herlig fotoshoot blant høye strå mens september-solen varmet så godt den kunne. Sjøen lå der blå og stille, mens den gjør seg klar til vinteren. Skogen er mørkere, men allikevel klarere grønn selvom løvet begynner å gulne forsiktig i kantene. Luften er klar og litt skarpere. Jeg tenker på vei hjemover at jeg er HELDIG. Og jeg er TAKKNEMLIG for slike dager. Våre veier blir ikke alltid som vi hadde tenkt, men det handler om å se gleder i de små tingene og å velge LIVET. Takk for en herlig stund sammen med deg, kunden min. Takk for at du valgte nettopp meg.

Ha en FIN KVELD der DU er akkurat nå.

Elise

 

 

Kommenter gjerne...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s