Hjelp, ungen er blitt 18

Det er lørdag og ungen skal feire dagen sin. Jeg er spent og kjenner på frykten over å ha ansvar for så mange ungdommer.   Natten onsdag 20. mars blei hun født; 13 dager over tiden og ca 2000 gr større enn antatt på ultralyd. Årstallet var 2001 og teknologien enda ikke helt til å stole … Fortsett Hjelp, ungen er blitt 18

2017 ble et bratt år og Sense-eventyret er over, for min del.

Det er snart nytt år og nye muligheter. Jeg ønsker derfor å takke deg som har heiet, gledet, styrket og motivert meg og Sense frem i tre flotte år. Jeg er veldig takknemlig! I mai 2014 startet jeg enkeltmannsforetaket «Elise design» etter nesten fire flotte år i markeds-utfordreren, Vestfold Blad. Tiden var nå moden for … Fortsett 2017 ble et bratt år og Sense-eventyret er over, for min del.

Det er ikke annonsørens jobb å holde liv i lokalavisa!

Sist uke var jeg på «Kommunikasjonsdagen 2017» , og her fikk vi blant annet høre utviklingssjef i Adresseavisa Ingeborg Volan stille spørsmålet, vil mediebransjen kunne sette dagsorden i framtida? Se foredraget her Volan peker på noen viktige elementer som hun mener vil ha stor betydning for mediebransjen i fremtiden: Levere unikt innhold Levere kvalitet Være en nyttig del av … Fortsett Det er ikke annonsørens jobb å holde liv i lokalavisa!

Er du en digital og synlig leder?

Det går fort og det går fortere en noen gang før -digitaliseringen utfordrer og angriper nådeløst den ene forretningsmodellen etter den andre. Det kan vi lese om i de fleste aviser og på Facebook hver eneste dag. Men hva betyr det egentlig for deg - for deg som skal begeistre, lede, og utvikle de kloke hodene? … Fortsett Er du en digital og synlig leder?

Larvik er på oppløpssiden!

Tenk hvis vi i fremtiden kunne kjenne en stolthet. En stolthet over å ha lagt til rette for bærekraftig byutvikling for menneskene i Larvik? Så var vi der igjen at prosjektet Grandkvartalet ligger ute på høring, det for andre gang på kort tid. Jeg mener at ingenting har endret seg siden sist vi var her. … Fortsett Larvik er på oppløpssiden!

Et hjerte gråter stille…

Den samme bilturen annenhver søndag. Den samme unaturlige stillheten. Jeg stirrer tomt inn i garasjeveggen... presser tennene hardt sammen. Selv etter nesten 15 år låser kjevemusklene seg, annenhver søndag. Vi mennesker får alle «vår dose» med avskjeder i løpet av et liv. For medlemmer i en skilt familie er avskjeder en del av hverdagen. En vond, … Fortsett Et hjerte gråter stille…

Vi bor i et demokrati, eller?

I Østlands-Posten de siste dagene kan jeg lese at jeg prostituerer meg for å «komme inn i de riktige kretser», at jeg ikke bryr meg om fakta og planer, og da jeg blogget første gang om Grandkvartalet i oktober 2015, fikk jeg høre at jeg kun var opptatt av at utbygger Finn Erik Røed skulle … Fortsett Vi bor i et demokrati, eller?

Hvilke forventninger har du?

Odd Nordstoga sa til KK i påsken; - «Det er flott å stå her og se ut på vinteren. Hvis du legger forventningene der, så har du gode sjanser til å leve et lykkelig liv». Vakre ord, synes jeg. Vi skaper selv våre forventninger til livet. Og vi skaper selv kravet til når det er … Fortsett Hvilke forventninger har du?

Hei, skal vi ha deg i dag?

En fredagsmorgen på en barneskole i Skien går jeg med spente skritt inn døra. Jeg skal få lov til å møte 7A og 7B denne dagen. Det er litt rart dette med skole. Det er akkurat som jeg blir litt rettere i ryggen av å være der. Litt ekstra spent og litt ekstra nervøs. Klokka ringer inn … Fortsett Hei, skal vi ha deg i dag?

Du blir ikke fattig av å gi.

Foto: magdeleine.co Jeg husker at jeg tenkte for noen år tilbake at jeg ikke kunne ha fadderbarn fordi jeg sårt trang de pengene selv. Og jeg mente det. Helt oppriktig. Selvom det ikke var sannheten, så trodde jeg det.  Jeg skjemmes litt over det i dag, fordi det var jo ikke sånn det begynte. Jeg var som liten veldig … Fortsett Du blir ikke fattig av å gi.