Referanser

«Hei. Selv om det er en stund siden, så regner jeg med skryt er verd å vente på. DU holdt en helt utrolig bra presentasjon på Digitaldagen i Bergen, kanskje den aller beste av alle. Fremoverlent og kul, uredd og kunnskapsrik. Jeg storkoste meg og ser frem til å høre deg en annen gang».

Anna Silje Andersen – Seksjonsjef Kommunikasjon for BKK

«Vi har hatt gleden av å ha Elise Landa som foredragsholder ifm. MF-dagen 2019. Elise er en svært dyktig foredragsholder, som engasjerer både ift. innhold og formidlingsevne! Elise er også svært profesjonell og ryddig vedr. avtaler, tilbakemeldinger etc. I tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med! Anbefales varmt»!

Ingeline Kaldestad – Næringsforeningen Haugalandet

«Vi booket Elise for å snakke om sosiale medier til våre avtalekunder. Ikke bare er hun utrolig dyktig i faget sitt, men hun har en fremføringsevne som overgår de fleste jeg har hørt tidligere. Kan varmt anbefales videre»!

Mari Søtvedt Oulie

«Elise er veldig engasjert og «open minded». Jeg hadde en god diskusjon med henne etter hennes foredrag under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende»!

Alexander Stöckl – Norges skiforbund

«Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Vi glede oss til et videre samarbeid, med både Elise og Sense Kommunikasjon. De gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte».

Siv Hjertø – Folkeuniversitetet Sør Øst

«I hektiske perioder har hun en egen evne til å få medarbeidere på tvers av avdelinger til å senke skuldrene og være resultatorienterte».

Marianne Henriksen – Redaktør Vestfold Blad AS

«Elise er resultat- og løsningsorientert. Hun jobber hardt og presist for å nå målene som er satt. Hun er vant til å jobbe mot deadline og takler stort arbeidspress». 

Runar S. Lia – Daglig leder Vestfold Blad AS

«Elises livsmotto må være noe sånt som; dette fikser jeg! jeg hadde aldri solgt så mange annonser uten hennes kreativitet og positive attitude»!

Trine Charlotte Askjem – Selger i Vestfold Blad AS

«Elise er en svært kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som evner å tenne en digital glød i selv den mest analoge tilhører! For oss er det ingen tvil om at Elise er rett dame til å formidle kunnskap om sosiale medier til bedrifter i regionen vår! Vi gleder oss til å få henne på podiet».

Lill Susan Vale – Vest-Telemark Næringsutvikling AS

«Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale».

Svein Haug – Notodden Energi Nett AS

«Elise brenner for sosiale medier og det engasjementet vises når hun holder foredrag! Kan absolutt anbefales»!

Gillian Hockley – Larvik kommune

«Kunnskapsrik og sprudlende.Interessant og energisk med et brennende engasjement. Når frem til en lydhør forsamling».

Lise Bech – Yes! Vi leker AS

 

 

Kommenter gjerne...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s