Referanser

«Elise er veldig engasjert og «open minded». Jeg hadde en god diskusjon med henne etter hennes foredrag under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende»!

Alexander Stöckl – Norges skiforbund

«Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Vi glede oss til et videre samarbeid, med både Elise og Sense Kommunikasjon. De gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte».

Siv Hjertø – Folkeuniversitetet Sør Øst

«I hektiske perioder har hun en egen evne til å få medarbeidere på tvers av avdelinger til å senke skuldrene og være resultatorienterte».

Marianne Henriksen – Redaktør Vestfold Blad AS

«Elise er resultat- og løsningsorientert. Hun jobber hardt og presist for å nå målene som er satt. Hun er vant til å jobbe mot deadline og takler stort arbeidspress». 

Runar S. Lia – Daglig leder Vestfold Blad AS

«Elises livsmotto må være noe sånt som; dette fikser jeg! jeg hadde aldri solgt så mange annonser uten hennes kreativitet og positive attitude»!

Trine Charlotte Askjem – Selger i Vestfold Blad AS

«Elise er en svært kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som evner å tenne en digital glød i selv den mest analoge tilhører! For oss er det ingen tvil om at Elise er rett dame til å formidle kunnskap om sosiale medier til bedrifter i regionen vår! Vi gleder oss til å få henne på podiet».

Lill Susan Vale – Vest-Telemark Næringsutvikling AS

«Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale».

Svein Haug – Notodden Energi Nett AS

«Elise brenner for sosiale medier og det engasjementet vises når hun holder foredrag! Kan absolutt anbefales»!

Gillian Hockley – Larvik kommune

«Kunnskapsrik og sprudlende.Interessant og energisk med et brennende engasjement. Når frem til en lydhør forsamling».

Lise Bech – Yes! Vi leker AS

Kommenter gjerne...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s